مقاله آموزشی آمار مصرف آرد و نان…

دسته: آمار

حجم فایل: 30 کیلوبایت

تعداد صفحه: 10

چکیده:

در این آمار‎گیری جامعه اماری شامل افرادی است که خود به نوعی مصرف کننده در سطح شهر می باشند وهمچنین افرادی آگاه به تولید و مراحل تهیه آرد و نان می باشند همزمان از روشهای تئوری و کتابخانه ای هم استفاده شده است.

نحوه و اجراء تحقیق

1 مطالعه کتابخانه

2 مراجعه به مرکز پژوهشهای غلات

3 مراجعه به خبازیها

4 استفاده از تجربه کاری مرتبط

نوع و روش نمونه گیری

روش نمونه گیری ساده محدود به گروهی از کارشناسان در امر تولید آرد و نان که در سطح استان خراسان بر کیفیت نظارت وکنترل دارند.

محدودیت عمده در این تحقیق فرصت بسیار محدود و نیز بودجه‎کم می باشد.

خرید

مطالب مرتبط

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد