دانلود طرح تولید بستنی (چوبی، لیوانی، قیفی)…

فهرست مطالب

مقدمه ۱

معرفی محصول ۲

-۱-۱ نام و کد محصول: ۲

۱-۲ شماره تعرفه گمرکی: ۳

۱-۳ شرایط واردات: ۴

۱-۴ استانداردهای محصول: ۴

۱-۵ قیمت تولید داخلی و جهانی: ۵

۱-۶ معرفی انواع و کاربردهای محصول: ۵

-۱-۷ بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول: ۶

-۱-۸ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز: ۷

-۱-۹ کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول: ۷

۱-۱۰ شرایط صادرات: ۷

-۲ وضعیت عرضه و تقاضا: ۸

-۲-۱ بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون ۸

-۲-۲ بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا ۱۲

۲-۳ بررسی روند واردات محصول: ۱۹

۲-۴ بررسی روند مصرف: ۱۹

۲-۵ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم ۲۲

۲-۶ بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ۲۵

بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها

-۴ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی مرسوم (به شکل اجمالی) در فرایند تولید محصول

-۵ بررسی و تعین حد اقل ظرفیت اقتصادی و حجم سرمایه گذاری: ۳۱

۶ – میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن، قیمت: ۴۰

-۷ پشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح: ۴۱

-۱-۷ بازارهای فروش محصول ۴۲

-۸ وضعیت تامین نیروی انسانی: ۴۳

۹ – بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی وارتباطی

۱۰ – وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی و مالی: ۵۰

۱۱ – تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید

خرید

مطالب مرتبط

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد