ترجمه مقاله مسیریابی پایدار در برابر خطا: در سیستم های HPC

ترجمه مقاله مسیریابی پایدار در برابر خطا: در سیستم های HPC

  • عنوان انگلیسی مقاله: Fault-tolerant Routing for Multiple Permanent and Non-permanent Faults in HPC Systems
  • عنوان فارسی مقاله: مسیریابی پایدار در برابر خطا، برای خطاهای دائم و غیر دائم در سیستم های HPC
  • دسته: کامپیوتر
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 15
  • دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله
  • خرید ترجمه مقاله

چکیده ترجمه

امروزه شبکه های بهم متصل، واحد های پردازشی سیستم های محاسباتی با کارائی بالا را بهم متصل ساخته و با آنها محاوره دارند. در این زمینه، خطاهای شبکه دارای تأثیر قابل ملاحظه ای می باشند زیرا بسیاری از الگوریتم های مسیریابی، برای پایداری در برابر خطاها طراحی نشده اند. از این رو، فقط یک خطای منفرد ممکن است پیام های موجود در شبکه را دچار اشکال سازد و اتمام اپلیکیشن ها را با مشکل روبرو سازد، و یا حتی منجر به پیکربندی های بن بست گردد. در این مقاله، ما یک متد مسیریابی مستعد در برابر خطا را معرفی کرده ایم تا بتوانیم خطاهای لینک دائم و غیر دائم که پویایی بالایی دارند را از بین ببریم. از آنجایی که این خطاها به صورت تصادفی در طول عملیات سیستم بروز می کند، متد ما مسیرهای گریز را برای پیام ها فراهم کرده و در عین حال، از بروز بن بست جلوگیری می کند.پیشنهاد ما از نواحی خطا دار و به وسیله روش های مسیریابی چند مسیره اجتناب می کند و از مزایای افزونگی مسیر ارتباطی بهره میبرد. ارزیابی کارائی، شامل سناریوهای تست ترکیبی بوده که صحت را اثبات کرده و سناریوهایی را که بر مبنای موجودیت دنباله هایی از سیستم های با کارائی بالاست را تست می کند. آزمایشات نشان داده است که متد ما به اپلیکیشن ها اجازه داده تا اجرای خود را حتی در صورت بروز خطا کامل سازند و افت کارائی را به 30% کاهش دهند.

واژگان کلیدی

شبکه های بهم متصل، پایداری در برابر خطا، مسیریابی تطبیقی

مقدمه

در طی دهه های اخیر، تقاضا برای قدرت محاسباتی بیشتر، یک افزایش بدون توقفی را داشته است. این افزایش، ریشه ای در رشد تعداد کاربرد های محاسباتی پیچیده دارد. در ابتدا، قدرت محاسباتی فقط محدود به فیلد های پژوهشی علمی بود. اگرچه در طول چند سال اخیر، کاربرد های جدیدی نیز ایجاد شده اند که نیاز به قدرت محاسباتی بالایی داشته اند. این برنامه های جدید، شامل ایمن سازی DNA، پیش بینی آب و هوا، مطالعات زیستی و غیره بوده است.

در این لحظه، اهمیت سیستم های HPC غیرقابل انکار می باشد، زیرا آنها گرایش جدیدی را به سمت مدل سازی رفتار روزانه و سبک زندگی جوامع مدرن باز کرده اند. این مورد در صورتی که ساده ترین جستجو در گوگل را که بر مبنای سیستم های HPC نیز می باشد را در نظر بگیریم، بدیهی است[1]. در اصل، با توجه به اهمیت این سیستم ها، ضروری است تا از وقفه های سرویس اجتناب کنیم، که این مورد در سیستم های حساس مانند سیستم های مرتبط با عملیات بحرانی-مأموریتی، بانکداری و اپلیکیشن های محسوس به محاسبات ضرورت پیدا می کند[2].

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 0.46 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

دانلود فایل

مقالات مشابه

ترجمه مقاله YAMR: پروتکل مدرن برای مسیریابی چند مسیره
عنوان انگلیسی مقاله: YAMR: Yet Another Multipath Routing Protocol عنوان فارسی مقاله: YAMR: پروتکلِ مدرن برای مسیریابی چند مسیره دسته: فناوری اطلاعات – کامپیوتر فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 14 دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه مسیریابی چند مسیره را می توان تکنیکی جدید برای افزایش قابلیت اطمینان اینترنت و قابلیت کنترل بیشتر کاربران بر روی سرویس هایی که دریافت می کنند، دانست. اگرچه پروپزال هایی که قبلا در این زمینه ارائه شده اند، مسیرهایی را انتخاب می کنند که تضمینی برای قابلیت اطمینان بالا ندارند. در این ...
حفظ پایداری در صورت بروز خطا در گره (MANET)
عنوان انگلیسی مقاله: Maintaining Path Stability with Node Failure in Mobile Ad Hoc Networks عنوان فارسی مقاله: حفظ پایداری مسیر در صورت بروز خطا در گره، در شبکه های موردی (MANET) دسته: فناوری اطلاعات – کامپیوتر فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 11 دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله چکیده ترجمه با توجه به رشد روزافزون اپلیکیشن های مرتبط با شبکه های بی سیم موردی(Manet)، نه تنها استفاده از آنها برای سرویس های مهم در حال رشد است، بلکه قابلیت اطمینان و پایداری مسیرهای ارتباطی در این شبکه ها نیز از اهمیت قابل ملاحظه ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد