ترجمه مقاله تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده

ترجمه مقاله تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده

میوه به

چکیده ترجمه

عصاره آب پز شده به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که خواص آنتی اکسیدانی جالبی ارائه می نماید و همچنین حاوی اسیدهای آلی و قندها می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی استفاده مستقیم از عصاره آب پز شده به، برای تولید ماست کم چرب است.علاوه بر این، این عصاره باعث بروز تغییر رنگ ماست و کاهش حساسیت می شود. عصاره آب به، اثر بازدارنده ای در برابر باکتری های اسید لاکتیک دارد که، احتمالا به علت مقادیر زیاد پلی فنول می باشد. در نتیجه، ماست غنی شده با آب عصاره به، دارای PH بالاتر و مقدار اسید لاکتیک کمتری در مقایسه با دیگر ماست ها می باشد. این تغییرات در خواص رئولوژیکی و بافتی آنها منعکس شده است: ماست های نرم با تغییر شکل بالا و رفتار الاستیک پایین و ویسکوزیته (چسبناکی) همراه هستند. پژوهش های آینده علاوه بر عصاره آب به در غذاهای دیگر، به مطالعه خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آنها می پردازد.

کلیدواژه

  • میوه به آب پز شده
  • ماست
  • محصول فرعی
  • فعالیت آنتی اکسیدان

Abstract

Quince scalding water is rich in phenolic compounds and flavonoids which provide interesting antioxidant properties, and also contain organic acids and sugars. The aim of this study was to evaluate the direct use of quince scalding water for set style yogurt production. The addition of quince scalding water provided color changes and reduced yogurt sensory scores. Quince scalding water had inhibitory effect against lactic acid bacteria, probably due to its high content in polyphenols. As a consequence, quince scalding water enriched yogurts had higher pH and lower lactic acid content compared to control yogurts. Such changes are reflected in their rheological and textural properties: soft yogurts of higher deformability and lower elastic behavior and viscosity. Future research on the addition of quince scalding water to other foods, or the study of their antibacterial or antioxidant properties would be of great interest.

Keywords

  • Quince
  • Scalding water
  • Yogurt
  • By products;
  • Antioxidant activity

مقدمه

فاضلاب می تواند از مراحل مختلفی در صنایع غذایی مانند فرایند تمیز کردن و مرحله سفید کردن میوه یا سبزیجات ایجاد شود، یا به عنوان یک محصول ثانویه نظیر فیبر موجود در رژیم غذایی، فرآوری شود. امکان تولید فاضلاب از صنایع غذایی انسانی به ارتقای روند اقتصادی و فرآوری غذایی کمک می کند. میوه به به دلیل سختی فرآیند تخمیر، تلخی و گسی، خیلی تازه بنظر نمیرسد. اما هنگامی که رسیده می شود، برای تولید مارمالاد، مربا، ژله و کیک به کار می رود. Eodriquez Guisado و همکارانش در سال (2009) مقدار متوسطی برای خصوصیات شیمیایی پنج میوه جمع آوری شده در جنوب شرقی اسپانیا تعیین کردند که نشان دهنده میزان آب بالا (76.72 g/100 گرم)، فیبر خام بالا (5.33 g/100 گرم)، و مقدار کمی چربی (1.95 g/100 گرم) است. میوه به (مانند سیب و گلابی) متعلق به خانواده Roseaceae می باشد و خواص مفید خوب و تثبیت شده ای برای سلامت انسان ها دارد.

  • فرمت: zip
  • حجم: 0.87 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

دانلود فایل


شماره پشتیبانی: 42274401 (041)


مقالات مشابه

فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های گیاه شقایق سیاه
عنوان انگلیسی مقاله: Phenolic contents, antioxidant and antimicrobial activity of Papaver rhoeas L. extracts from Southeast Serbia عنوان فارسی مقاله: محتویان فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های گیاه شقایق جنوب شرقی صربستان. دسته: زیست شناسی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 7 دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله چکیده ترجمه کل محتویات فنولی و فلاونوئید عصاره های مختلف Papaver rhoeas بررسی و آزمایش شد. محتوی بالای کل ترکیبات فنولی (9. 73 – 19. 91 mg GAE/g گلبرگ های تازه) و کل فلاونوئیدها (7. 904 – 11. 45 mg QE/g گلبرگ های ...
گلسنگ ها، منبع احتمالی آنتی اکسیدان ها
عنوان انگلیسی مقاله: LICHENS AS POSSIBLE SOURCES OF ANTIOXIDANTS عنوان فارسی مقاله: گلسنگ ها، منبع احتمالی آنتی اکسیدان ها دسته: زیست شناسی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 10 دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله در اینجا خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه استون، متانول و عصاره های آبی گلسنگ هایی چون Cetraria islandica، Lecanora atra، pertusa Parmelia، Pseudoevernia furfurace و Umbilicaria cylindrical به خاطر فعالیت آنتی اکسیدانی با 5 روش بررسی شدند: مزانشیمی بنیادی DPPH، مزانشیمیبنیادی آنیون سوپراکسید، قدرت کاهنده، تعیین کل ترکیبات فنولی و تعیین کل محتوی فلاونوئید. فعالیت های آنتی اکسیدانی ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد