پروژه بررسی کنترل توان راکتیو…

مقدمه:

توان راکتیو یک از مهمترین عوامل حائز اهمیت در طراحی و بهره برداری سیستمهای قدرت الکتریکی جریان متناوب از دیر باز مورد توجه بوده است. در یک بیان ساده و بسیار کلی میتوان گفت از آنجاییکه امپدانسهای اجزاء سیستم قدرت بطور غالب راکتیو می باشند، انتقال توان اکتیو مستلزم وجود اختلاف زاویه فاز بین ولتاژهای ابتداو انتهای خط است. درحالیکه برای انتقال توان راکتیولازم است که اندازه این ولتاژهامتفاوت باشد. بنابراین باید توان راکتیو در بعضی از نقاط سیستم تولید و سپس به محلهای مورد نیاز منتقل شود. اما به چه دلیل میخواهیم توان راکتیو را انتقال دهیم؟ جواب این است که نه تنها اغلب اجزاءسیستم توان راکتیو مصرف می کنندبلکه اکثر بارهای الکتریکی نیز توان راکتیو مصرف می کنند. بنابراین توان راکتیو مصرفی بایستی از محلی تامین گردد. اگر قادر نباشیم آن را به سهولت انتقال دهیم آنگاه بایستی در محلی که مورد نیاز است آن را تولید نماییم. یک رابطه بنیادی مهمی بین انتقال توان راکتیو و اکتیو وجود دارد. همانطوریکه گقتیم انتقال توان اکتیو مستلزم جابجایی فاز وولتاژها می باشد. لیکن مقدار ولتاژهانیز به همین منوال حائز اهمیت است

فهرست مطالب

پیشگفتار………….. ۱

فصل اول

تئوری جبران بار………… ۵

ضرورت جبران سازی……… ۵

جبران کننده ایده آل……….. ۷

بایاس کردن توان راکتیو………… ۸

جبران کننده بار بصورت رگولاتور ولتاژ……. ۱۳

فصل دوم

تئوری کنترل توان راکتیو در سیستمهای انتقالدر حالت ماندگار… ۱۹

نیازمندیهای اساسی در انتقال….. ۱۹

خطوط انتقال جبران نشده……… ۲۰

خطوط انتقال جبران نشده در حالت بارداری…….. ۲۳

نیازمندی توان راکتیو………… ۲۵

خطوط انتقال جبران شده………… ۲۹

جبران کننده های اکتیو وپاسیو………….. ۳۰

کنترل ولتاژ بوسیله سوئیچ کردن جبران کننده موازی… ۳۸

جبران سری ………….. ۴۰

اهداف کلی ومحدودیت های عملی ……… ۴۱

مثال …………… ۴۸

فصل سوم

جبران توان راکتیو ورفتار دینامیکی سیستمهای انتقال ……. ۵۰

ضرورت جبران…………. ۵۱

چهار پریود زمانی ……….. ۵۲

جبران سازی دینامیک سیستم…….. ۵۵

جبران موازی پاسیو…………. ۵۵

پریود اولین نوسان………… ۵۶

جبران کننده های استاتیک ………… ۶۰

فصل چهارم

خازنهای سری…………. ۶۱

مقدمه ………………. ۶۳

طراحی تجهیزات واحدهای خازن……… ۶۵

آرایش فیزیکی ………… ۶۶

وسایل حفاظتی ……… ۶۶

روشهای وارد کردن مجدد خازن ……. ۶۷

اثرات رزونانس با خازنهای سری ………. ۶۸

فصل پنجم

کندانسورهای سنکرون……….. ۷۰

جنبه های طراحی کندانسور……. ۷۴

تامین توان راکتیو ضروری……. ۷۵

تقلیل نوسانات گذرا………. ۷۸

روشهای راه اندازی…………. ۷۹

سیستمهای کمکی…………. ۸۰

فصل ششم

هارمونیک………….. ۸۳

اثرات هارمونیک بر تجهیزات الکتریکی…… .. ۸۶

رزونانس، خازنهای موازی، فیلترها…… ۸۷

سیستم فیلتر………. ۹۰

اعوجاج در ولتاژهارمونیک……. ۹۲

فصل هفتم

هماهنگی ومدیریت توان راکتیو……. ۹۶

خرید

مطالب مرتبط

دانلود گزارش کارآموزی رنگ کارخانه رنگ پودی سمند آرا…

دانلود گزارش کارآموزی رنگ کارخانه رنگ پودی سمند آرا

فهرست مطالب

فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی

فصل دوم: ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز

رنگهای تولیدی مورد مصرف در صنایع نساجی

مواد اضافه شونده

مواد یکنواخت کننده:

مواد حمل کننده:

رزین ها:

روغن ها:

رنگ جهت یخچال و فریزر

رنگدانه ها و خواص فیزیکی آنها:

فصل سوم: آزمون آموخته ها، نتایج و پیشنهادات

خرید

مطالب مرتبط

مقاله انواع سنگها…

انواع سنگها

۱ سه نوع سنگ اساسی چه هستند؟

سنگهای آذرین، رسوبی و دگرگون. سنگهای آذرین از ماگمای سرد شده بوجود می آیند. اگر ماگما در سطح سرد شود، سنگهایی مثل بازالت بوجود می آیندو اگر در درون زمین سرد شوند، سنگهای بوجود آمده گرانیت نامیده می شوند. سنگهای رسوبی از ذرات سایر سنگها بوجود می آیند. مثلاً ماسه سنگ از ماسه درست شده است. ماسه به نوبه ی خود عمدتا شامل کوارتز می باشد، یک نوع کانی که در گرانیت وجود دارد، مثال دیگر سنگهای آهکی هستندکه از صدف موجودات دریایی، بوجود می آیند. سنگهای دگرگون، سنگهایی هستند که در اثر فشار و حرارت، تغییر یافته اند. مثلاً حرارت زیاد، سنگ آهک را به مرمر تبدیل می کند.

خرید

مطالب مرتبط

دانلود گزارش کارآموزی فرآوردههای گوشتی همبرگر…

دانلود گزارش کارآموزی شرکت تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام)

فهرست

فصل اول

تاریخچه شرکت تهران همبرگر

مقدمه

فلوچارت سازمانی

فلوچارت تولید همبرگر

تکنولوژی تولید همبرگر

مواد اولیه

گوشت

چربی

پیاز

سویا

افزودنیهای مجاز

نمک طعام

ادویه جات و چاشنی ها

روش تولید

دستگاهها و ماشین آلات مورد نیاز

سردخانه زیرصفر

گیوتین

دستگاه های چرخ گوشت (معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه)

دستگاه مخلوط کن

دستگاه یخ ساز

دستگاه همبرگرزن

تونل انجماد

بسته بندی همبرگر

شستشو

فصل دوم

تعریف همبرگر

رده بندی برگرها

انتخاب گوشت

ترکیب شیمیایی گوشت

آب

ظرفیت نگهداری آب

پروتئین

چربی

توان اتصال دهندگی انواع گوشت

PH انواع گوشت

عوامل مؤثر بر استحکام خمیر همبرگر

درجه حرارت

PH

مقدار چربی

مقدار پروتئین محلول گوشت های مصرفی

میزان چسبندگی و لزجی امولسیون گوشتی

یکنواختی ترکیب مواد اولیه

مکانیسم تأثیر نمک در همبرگر

روش های کنترل تولید همبرگر

کنترل ترکیب

نسبت رطوبت – پروتئین

فرمولاسیون همبرگر در ایران

فرمولاسیون خارجی همبرگر

ترکیبات غیرگوشتی

توسعه دهنده ها

امولیسفایرها

نمک طعام

سویا

تخم مرغ

آرد سوخاری

روغن و چربی

آزمایشات کنترل کیفی

آزمایشات کنترل کیفیت مواد اولیه

کنترل کیفی مواد میانی و شرایط

کنترل کیفیت محصولات

آزمایشات میکروبی

آزمایشات شیمیایی

آزمایشات شیمیایی

رطوبت

خاکستر کل

چربی تام

کربوهیدات

پروتئین

آزمایشات میکروبی

روش اندازه گیری T. C

کپک و تخمیر

روش شناسایی و شمارش استانیلوکوکوس ارئوس کوآگولانز (+) در مواد غذائی

روش شمارش استافیلوکوکوس اورئوس

روش جستجو و شناسایی سالیونلا

ارزیابی حسی

تقلب در فرآورردهای گوشتی

متدهای ذخیره سازی و نگهداری گوشت

بسته بندی همبرگر خام منجد (بر اساس استاندارد ملی ایران)

بسته بندی کباب لقمه خام منجمد (بر اساس استاندارهای ملی ایران)

شرایط و نحوه بازاریابی

موقعیت شغلی برای مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی رشته غذائی

برنامه احتمالی کارخانه جهت عبور کیفیت محصولات

اشکلات تولیدی کارخانه

محاسن تولیدی کارخانه

فصل چهارم

پیشنهادات

خرید

مطالب مرتبط

پاورپوینت طرح توجیهی طراحی سایت دانلود کتاب…

دسته: طرح های توجیهی

حجم فایل: 142 کیلوبایت

تعداد صفحه: 12

چکیده:

بطور کلی سایت برای دریافت کتابها برنامه ریزی شده است همچنین امکان قرار دادن فایل را برای کاربران فراهم نموده است که برای این کار بازدید کنندگان باید عضو سایت باشند.

خرید

مطالب مرتبط